Behandlingsresa till kurorten Héviz Ungern 01-15 sept 2014

Nu är det dags för anmälan till behandlingsresan. Kontakta Elisabeth Eliasson i Piteåföreningen för frågor och anmälan görs till henne på tel 0911-919 49, 070-643 14 26.

Ni kan söka bidrag för behandlingsresan från Reumatikerförbundet

senast 15 januari 2014 om ni har en reumatisk diagnos, varit medlem i

Reumatikerförbundet i 3 år och inte hade en taxerad inkomst 2013 över 178.000 kr.

FLYGRESA                          Luleå – Stockholm t/r. Anslutningsflyg till Budapestflyget.

Flygresa från Stockholm Arlanda till Budapest med Norwegian, t/r. Måltider ombord enligt flygbolagens normer. Flygplatsskatter inkluderat.

40 kg bagage (2 väskor) + 10 kg handbagage tillåtet.

BUSSTRANSFER                 Flygplatsen Budapest terminal – hotellet i Hévíz, t/r.

GUIDE                                 Svensktalande guide som möter vid ankomsten och hjälper till under ankomstdagen på flygplatsen (hitta till bussen m m), informerar gruppen om Ungern och vistelsen på resan mot Hévíz, samt hjälper med att checka in på hotellen i Héviz. Guiden hjälper även den andra dagen med läkarundersökningen. Guideservicen gäller endast första och andra dagen.

BOENDE                              Hotel BM HEALTH COMPLEX* se mer om hotellet nedan

Inkvartering i dubbel- och enkelrum, med dusch/wc på samtliga rum.                              Frukost ingår. Alla rum med balkong.

HALVPENSION                     Utöver frukosten ingår lunch eller middag under vistelsen (14 måltider).

LÄKARUNDERSÖKNING/      Läkarundersökning(ar) och 24 behandlingar ingår

BM HEALTH COMPLEX       13 900:- del i dubbelrum

15 300:- enkelrum

- samtliga priser är baserade på min. 20 deltagare

- flygplatsskatter och bagageavgifter ingår.

Mot tillägg erhålls:

AVBESTÄLLNINGSSKYDD   Vi rekommenderar att teckna avbeställningsskydd med det

RESEFÖRSÄKRING             försäkringsbolag där man har hemförsäkringen (många har det redan inbakat i hemförsäkringen).

EXTRA VECKA                     4 425:- per person inkl 12 behandlingar (halvpension).

ÖVRIGT                                Utflykter, opera- teaterbiljetter, entréer, övriga måltider m m

Stockholm 2013-10-30

TM Resor

Thomas Molnar

OM FLYGRESAN

Vi flyger med Norwegian från Stockholm Arlanda till Budapest Liszt Ferenc Airport terminal 2..

Preliminära flygtider är:

01 sep 2014    07.25 – 08.45 Luleå – Stockholm Arlanda

01 sep 2014    10.00 – 12.20 Stockholm Arlanda – Budapest Liszt Ferenc Airport

15 sep 2014    12.50 – 15.00 Budapest Liszt Ferenc Airport – Stockholm Arlanda

15 sep 2014    16.00 – 17.20 Stockholm Arlanda – Lulea

2 kolli incheckat bagage (à max 20 kg / kolli) per person är inkluderat i gruppriset.

1 st handbagage på max 10 kg (55x40x20cm).

UTFLYKTER PÅ PLATS

Genom oss kan man boka och deltaga i utflykter. Våra guider eller hotellpersonalen hjälper till att boka utflyktsprogram enligt önskemål.

Bl a arrangeras följande utflykter:

·         Båtutflykt på Balatonsjön

·         Vinprovning på vingård

·         Museumbesök i Keszthely

·         Thermalbadsbesök

·         Äventyrsbad, ridning

·         Kvällsprogram, såsom operetter, konserter, teater

·         Utflykt till Wien med buss och guide

·         Utflykt till Budapest med buss och guide