Inbjudan till ÅRSMÖTE torsdag 26/2 kl 18

Lokal: Storgatan 13, Luleå

Efter årsmötet gästas vi av TV-profilen Torsten Åhlander som håller kåseriföredraget "Människor jag mött".

Sedvanliga årsmötesförhandlingar enligt stadgarna.

Årsmöteshandlingarna finns tillgängliga vid Reumatikerföreningen Luleå, Storgatan 13 tidigast torsdag 19 februari kl 13.

Vi bjuder på kaffe/thé och smörgås.

Välkommen!

Styrelsen

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vi vill gärna höra med Dig om intresse för:

• Bussresa till IKEA och ”Butiken på landet” eller Hermanssons i Haparanda
  • Teaterbesök /Sopplunch - Ring teaterombud Ann-Britt på 070-311 77 52
  • Cirkel om ”Gamla Luleå” – vi bestämmer vad vi vill läsa om
  • Matlagning av dietist som berättar om bra mat för oss, förändring

Är du intresserad - kontakta då någon av oss i styrelsen!

OBS! Glöm inte att meddela om du bytt mejladress så du inte tappar värdefull  information!

Reumatikerföreningen Luleå

Storgatan 13, 972 32  LULEÅ                  tel 0920-52 38 44                         https://lulea.reumatikerforbundet.org