Eva Kosek, docent.

Mycket läsning i Reumatikervärlden

I senaste numret av Reumatikervärlden beskriver Eva Kosek sin forskning om smärta. Forskningen är oerhört angelägen för alla de som lever med långvarig smärta.

Smärtforskningen har gjort stora framsteg det senaste decenniet, men än finns mycket kvar att göra. För att förstå mer om långvarig smärta studerar forskaren Eva Kosek nervsystem och gener.

Tidningen Reumatikervärlden ingår i medlemskapet i Reumatikerförbundet och utgår med sex nummer per år. Ett medlemskap i kostar 250 kronor per år. Den som blir medlem nu under sista kvartalet får nummer sex i brevlådan i slutet av november och är medlem hela nästa år. Här kan du bli medlem.

Tidningen Reumatikervärden hittar du här, där du också hittar ett arkiv över årets tidningar.