Om oss

Reumatikerföreningen Luleå finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har mer än 380 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Reumatikerföreningen, HSO och 19 andra handikappföreningar i Luleå har flyttat under samma tak till Föreningarnas hus på Storgatan 13. Besök oss gärna!

Här gör vi allt från att bara umgås över en kopp kaffe till att laga mat och delta i olika studiecirklar. Möjligheterna och idéerna är många och nya cirklar startar allt eftersom intresset är tillräckligt stort och att det finns tillgängliga ledare för cirklarna.

Mer information hittar du när du kikar vidare på sidorna här.

Reumatikerföreningan i Luleå  har idag över 380 medlemmar och vi vill bli fler!!!

Vill Du bli medlem så finns all information på www://reumatikerforbundet.org där du enkelt kan fylla i ett formulär för medlemsskap men du kan givetvis kontakta oss här i Luleå så ordnar vi det.

Kansliet är bemannat tisdagar kl 11:30-15:30

Adress:

Reumatikerföreningen Luleå
Storgatan 13
972 32 Luleå
tel: 0920-52 38 44

reumatikerforeningenlulea@gmail.com

www//lulea.reumatikerforbundet.org

Vårt mål är att alla reumatiker ska vara fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss (länk till kontaktsidan) för mer information!